Barion Pixel

Gazdik

Nem, foglaláskor a szitterrel a weboldal üzenetküldő rendszerében tudtok egyeztetni, és meg tudjátok beszélni az ingyenes találkozó helyszínét és időpontját.

Amennyiben a Te otthonodban lesz a felügyelet, az első ingyenes találkozó ideális alkalom arra, hogy megmutasd a szitternek kedvenced etetéséhez, ellátásához szükséges eszközöket, és átadd neki a kulcsokat.

Igen, üzenetben tudod jelezni a szitternek, hogy milyen szolgáltatásokra lesz szüksége Kedvencednek. Ez alapján fogja megküldeni neked az árajánlatot.

A szitter profilján a "Foglalás" gombra kattintva, majd a foglalási igény elküldését követően a "Részletek és üzenetküldés" gombnál tudsz bővebben egyeztetni, üzenetet váltani a szitterrel.

A térképes keresőnk alapján láthatod, mely kerületekben és városokban vannak elérhető szittereink. Folyamatosan bővülünk, és igyekszünk minél nagyobb területeket lefedni.
A szitterrel egyeztetve tudjátok megbeszélni, hogy kedvencedre a Te otthonodban, vagy az Ő otthonában vigyázzon. Mivel szittereink nagy része szintén állattartó, csak akkor tudnak a saját otthonukban felügyeletet vállalni, ha kedvenceitek jól kijönnek egymással.

Minden szitterünk képzett, jelentős részük állatorvostan hallgató: gyógyszer beadást, betegápolást és elsősegélynyújtást is tanultak, majd sikeres vizsgát tettek belőle. Havonta pedig gyakorlati workshopokon fejleszthetik tudásukat.
Így a beteg, idős, speciális gondozást igénylő kedvencek számára is biztonságos felügyeletet tudunk biztosítani.

Minél hamarabb lefoglalod, annál nagyobb esély van rá, hogy szitterünk szabad lesz az általad kiválasztott időpontban. Javasolt legalább 5-7 nappal korábban megrendelni a szolgáltatást. Természetesen tudjuk, hogy sokszor SOS kell megoldani kedvenceink felügyeletét, ebben az esetben is bátran keresd szittereinket!

Regisztrálj gazdiként a www.petwisecare.com weboldalon, majd kétféle lehetőséged van szittert igényelni: A szitter keresőben böngészhetsz a szitterek profiljai között, és írhatsz akár több szitternek is, vagy csak a legszimpatikusabbnak. Ha erre nincs időd, egy gyors "hirdetés feladással" tudod elküldeni az összes szitternek a szittelési kérelmet, és a szitterek fognak jelentkezni a munkára.

Ugyan nem feltétel, de mindenképpen javasoljuk. A szitterekért maximális felelősséget vállalunk, így a lakásban található értékek biztonsága miatt nem kell aggódnod. Emellett, ha napi mozgás érzékelhető az ingatlanban, az a betörőket is nagyobb eséllyel tartja távol. Az otthonbiztosítások által lefedett károkért (tűzkár, villámcsapáskár, árvízkár és földrengéskár, viharkár és felhőszakadáskár, jégveréskár és hónyomáskár, robbanás- és robbantáskár, csőtörés- és beázáskár, üvegtöréskár, épületrongáláskár, betöréses lopáskár, rabláskár stb.) azonban értelemszerűen nem tudunk felelősséget vállalni.

Igen, köteles vagy a szittert tájékoztatni, hogy kamera van elhelyezve a lakásban/házban/udvaron.

A fizetés online, bankkártyával történik, a szolgáltatás lefoglalásakor. Ilyenkor letétbe kerül az összeg, és csak a felügyelet befejezése után kerül a szitter online tárcájába a felügyelet díja.

A foglalás részleteinél a "LEMONDÁS" gombra kattintva. Ha több mint 24 órával korábban történik a lemondás, a letétbe helyezett pénz visszautalásra kerül.

Ez lenne a legideálisabb, és az esetek többségében ez működni is szokott, azonban arra is kell gondolnod, hogy nem biztos, hogy rá fog érni a szitter a kívánt időpontban. Ebben az esetben bátran válassz másik szittert az oldalunkról, hiszen mindenki megbízható, leinformált és képzett szitter.

Ha nem vagy elégedett, mindenképpen jelezd nekünk írásban a problémát a [email protected] címen! Természetesen, mivel több szitterrel dolgozunk, van rá lehetőség, hogy következő alkalommal másik szitterünk lássa el kedvenced.

Minden esetben a gazdinak szükséges gondoskodnia a megfelelő mennyiségű élelemről, alomról, gyógyszerekről, táplálékkiegészítőkről és egyéb eszközökről. Ha a távollét alatt fogyna el a szükséges élelem/ gyógyszer a gazdi köteles a szittert segíteni a beszerzésben.

Az állatod felszereléséről, ételéről, szükséges táplálékkiegészítőiről és gyógyszereiről te gondoskodsz. A szitternek nem áll módjában felszerelést vinni az állatodhoz, ennek járványvédelmi okai is vannak, felelőtlenség lenne például több kutyát ugyanazzal a pórázzal sétáltatni.

A kutyákon és cicákon kívül nyuszikat, rágcsálókat és egzotikus kedvenceket is vállalnak szittereink. Természetesen nem minden szitterünk foglalkozik minden állatfajjal. A szitterek profilján feltüntettük piktogramokkal, ki milyen állatfajokat vállal, és a foglaláskor is meg tudod adni, pontosan milyen állathoz keresel szittert.

Első kapcsolatfelvétel minden esetben a weboldalunkba épített chaten keresztül történik, után rátok van bízva a további kommunikáció felülete.

Elérhetőségeink: +36302500325 telefonszámon hívhatsz minket, vagy írni a [email protected] email címre tudsz.

Szolgáltatók (szitterek)

Nálunk minden szitter képzett, és ellenőrzött, hogy maximális biztonságot tudjunk nyújtani.
A következő lépésekkel válhatsz szitterré nálunk:

 • Nálunk a maximális biztonság az első.
  • A felügyeletek alatt 0-24 telefonos állatorvosi tanácsadást biztosítunk, probléma esetén pedig házhoz járó állatorvos áll a rendelkezésedre.
  • A szakértelmeddel Te is még nagyobb értéket tudsz teremteni a házikedvenceknek, és gazdiknak is!
 • Közösség és fejlődés: A PetWiseCare-nél egy élő szitter-közösség tagja lehetsz, havi workshopjainkon biztosítva van a folyamatos fejlődésed, és a hasonló érdeklődésű emberekkel tudsz kapcsolódni.
 • Te döntöd el mikor, hol, és mennyi pénzért vállalod a kedvencek gondozását.
 • Nagyobb bizalmat szerezhetsz az új ügyfeleknél a korábbi ügyfeleid értékelései alapján - így több munkára tehetsz szert.
 • A gazdik nagy tömegben keresik fel az oldalt, így sokkal könnyebben találsz nálunk neked megfelelő munkát, mintha közösségi média oldalakon próbálsz állatszitter munkát találni.
 • Ügyfélszolgálatunk minden felmerülő kérdésben segít Téged, rendelkezésedre áll.
 • Te szabhatod meg, hogy milyen szolgáltatásokat vállalsz.
 • Megspórolhatod a marketing költségeket, és arra tudsz koncentrálni, amihez a legjobban értesz: A házikedvencek szeretetteljes gondozására.

Az állat tulajdonosának a feladata, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű eledelt biztosítson a távollétében. Javasoljuk, hogy hívd fel a gazdi figyelmét, hogy raktározzon be elegendő tápból kedvencének. Amennyiben neked kell megoldanod a táp beszerzését,előre egyeztessétek le a beszerzési forrást, az időpontot, és a fizetési módot.

Ellenőrizd a spam mappádat levelezőrendszeredben. Ha ott sem találtad, keresd ügyfélszolgálatunkat a [email protected] címen.

Igen, bármikor meg tudod változtatni a profilodon látható adatokat. Bejelentkezve a bal oldali menüben a "Szolgáltatói profilok" menüpontnál tudod szerkeszteni a kívánt profilt.

Igen, egyetlen regisztrált felhasználói fiókból több szolgáltatói profilt is létre tudsz hozni. Így lehetőséged van kilistázódni a keresőben akkor is, ha kutyakozmetikára/ masszőrre keresnek a gazdik. Javasoljuk, hogy amennyiben több szolgáltatással is foglalkozol, hozz létre külön profilokat. Természetesen szitter profilod bemutatkozójában is érdemes megemlítened az egyéb szakmai

A "foglalások" menüpontban válaszd ki azt a foglalást, amelyiket szeretnéd visszautasítani. A lap alján az "ajánlat küldése" gomb mellett találod a "Nem vállalom" gombot. Erre kattintva tudod lemondani a foglalást.

A foglalás részleteinél a lap alján a "Lemondom" gombra kattintva tudod lemondani, ha az ajánlat kiküldését követően mégsem tudod teljesíteni a foglalást. MINDEN ESETEN ÍRJ ELŐTTE ÜZENETET A GAZDINAK, HOGY MI MIATT NEM TUDOD VÁLLALNI A SZITTELÉST, ÉS JAVASOLD NEKI, HOGY AZ OLDALON TALÁLHATÓ SZITTEREK KÖZÜL VÁLASSZON MÁST/ KÜLDJÖN KI HIRDETÉS FELADÁST!

Profil törléssel kapcsolatban keresd ügyfélszolgálatunkat a [email protected] címen.

Bejelentkezést követően a bal oldali menüben a "szolgáltatói profilok" menüpontnál az adott profil jobb oldalán találod az "inaktiválás" gombot. Ezt bármikor vissza tudod állítani aktívra.

A regisztrációkor szükséges létrehoznod Barion fiókodat. A kifizetéseket a gazdiktól a Barion tárcádba fogod megkapni a felügyelet lezárása után. Barion fiókodból bármikor el tudod küldeni a kívánt összeget bankszámládra.

Nem, a PetWiseCare nem alkalmazza a szittereket. A megbízód minden esetben az állattartó. Neked háztartási alkalmazottként, adószámos magánszemélyként, vagy Egyéni Vállalkozóként van lehetőséged munkát vállalni. Pontos adózási útmutatót itt találsz: Szitterek adózása Háztartási munka

Nem, természetesen más platformokon is vállalhatsz, azonban a PetWiseCare-en keresztül megismert gazdikkal köteles vagy a PetWiseCare rendszerében maradni.

Egy akár online, akár kinyomtatva kitölthető és aláírható dokumentum, amivel igazolni tudod az állat állapotát átvételkor, és visszaadáskor is. Panasz esetén lehet hasznos, igazolni a körülményeket.
Innen tudod letölteni: Jegyzőkönyv